Direktlänk till inlägg 18 augusti 2011

Rivstart!

Av Elisabeth - 18 augusti 2011 11:06

Jobbet har börjat,

men det känns helt ok att

vara tillbaka efter en lång, härlig

semester!!


Nr 2 har börjat i skolan igen,

nr3 och 4 börjar på

måndag...

och det gör jag med!!


jag ska läsa in högskolekomp.

samtidigt som jag jobbar!

Vi får väl se hur det går..


I helgen fyller älskade

mormor 90 år!!

Pigg som få, och

stort kalas på lördag

med tjocka släkten...


Söndagen blir att handla skolsaker ...Nästa torsdag så åker

jobbet på planeringsdagar-

hemma på fredag.

Ska bli kul att få följa med!


Min farmor ska flyttas till en ny lägenhet

med allt vad det innebär...


Nr 4 fyller år den 8 sept. och

 han önskar sig tre saker:

-En ny kickboard(han fick en förra

året, och han älskar den mer än cykeln!!

-En egen , bärbar dator(Kan han glömma)

-Ett Nintendo 3Ds

Inga småsaker....Vi har med andra ord fullt upp nu...


sååå mina vänner...

snacka om rivstart!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se