Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Nyårslöften

Av Elisabeth - 1 januari 2010 11:59

Att göra 2010:

  

 • Revontoulisjal
  (Har redan börjat.. med det härliga KAUNIGARNET som min hemlis förärat mig med....)
 • Sticka efter engelskt mönster
  (Finns så många härliga sjalar att sticka på engelska..)
 • Avsluta minst ETT UFO varje månad
  (ska man väl kanske kunna...)
 • Minska på garnförådet
  ( det svåraste att fullfölja)
 • Köpa ett KNITPRO set
  (Inga problem alls -bara jag får råd!)

     

 

Här snöar det för fullt, och de små barnen är ute i snön. De stora ligger och kikar på TV, och maken sutter vid den andra datorn.

Jag?

Tja, njuter av stillheten, att vara fri från gips(även om det gör ont i handen än), varma filtar och en underbar stickning!!
Älskar Kaunigarnet!! Så härligt att sticka i så...

Vi laddat tills 15.15, då det blir IVANHOE...

ha de bra!


 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

1 januari 2010 16:34

Håller tummarna att du kan hålla dina löften. Jag har slutat ge några, glömmer ju alltid vad jag avgett ändå.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Kategorier

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ varpans med Blogkeen
Följ varpans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se